Het komt dichter bij. - Reisverslag uit Veendam, Nederland van Familie Roor 2023 - WaarBenJij.nu Het komt dichter bij. - Reisverslag uit Veendam, Nederland van Familie Roor 2023 - WaarBenJij.nu

Het komt dichter bij.

Door: Familie Roor

Blijf op de hoogte en volg Familie Roor

01 Augustus 2023 | Nederland, Veendam

Al een tijdje zijn we bezig met de invulling van onze vakantie in Toronto. We weten nu al dat er meer te zien is dan dat we kunnen bekijken in de tijd die we hebben. Er is meer dan uitdaging genoeg waar we dankbaar gebruik van gaan maken. Alle verplichte voorbereidingen zijn gedaan maar zoals altijd komen er nog wel een paar plichten. Online inchecken is daar 1 van. Meestal kan dat niet eerder dan 24 uur van te voren. Dat geldt ook voor de stoelreservering. We hebben al gekeken wat goede plekken in het toestel kunnen zijn. Afhankelijk van wat er beschikbaar is. Heen vliegen we met een A330-200 en terug met een A321LR. De laatste heeft wel 2 aan 2 plekken. De heenreis moeten we nog bedenken of we op 2 rijen van 3 elk twee plekken nemen of 1 rij van 3 met 3 plekken en 1 op een andere rij. Dat zal ook gelden voor de terug reis als er geen 2x2 plekken vrij zijn.

Als voorbereiding hebben we gekeken of we via de App van Air Transat onze vlucht kunnen zien. Dit kon eerder niet aangezien we bij Gate1 hebben geboekt. Inmiddels wordt het vluchtnummer in de App van Air Transat geaccepteerd zodat het van te voren online inchecken en stoelen reserveren eenvoudiger gaat. Ook geeft de App aan dat we nog 15 dagen voor vertrek zitten. Een ander voordeel van de App is dat we op de hoogte worden gehouden bij wijzigingen t.a.v. de vlucht. Niet dat we hopen dat er iets gaat veranderen maar je weet maar nooit en vertragingen zijn meer regel dat uitzondering.

Voor nu is het verder aftellen en als de tijd daar is inchecken en een paar mooie plekken voor de heenreis in het vliegtuig reserveren.

• 01 Augustus 2023 - 09:10

Louise:

Geniet van de voorbereidingen. Hoort ook bij de vakantie!

• 06 Augustus 2023 - 15:41

Marry Van Vliet:

Jullie vinden al die voorbereidingen een leuke opstap naar de 15e augustus!!Maar het heeft best wel wat voeten in de aarde..

Julie kunnen van nu de dagen gaan wegkruisen, want het is bijna zover!!

Heerlijk om er naar uit te kijken!!

Marry