Op de plaats pas... - Reisverslag uit Veendam, Nederland van Familie Roor 2023 - WaarBenJij.nu Op de plaats pas... - Reisverslag uit Veendam, Nederland van Familie Roor 2023 - WaarBenJij.nu

Op de plaats pas...

Door: Familie Roor

Blijf op de hoogte en volg Familie Roor

20 Maart 2023 | Nederland, Veendam

Nog tijd genoeg voordat we naar Toronto gaan maar er zijn nog wel wat open eindjes. Hoe gaan we dat doen bij de Niagara watervallen als we dat zowel overdag willen zien als 's avonds. De Falls zijn in het donker prachtig verlicht. We hebben al gekeken naar een hotelkamer met uitzicht over de Canadese Falls. Daar zit wel een prijskaartje aan maar is wel een unieke kans. Misschien once in a lifetime. Wat simpeler is, is de keuze hoe we naar en van Schiphol gaan. De trein hebben we toch maar niet voor gekozen, We gaan met eigen auto. Daarvoor moet wel het parkeren worden geregeld. De keuzes zijn autohotels, Valet parkeren of 'gewoon' op de parkeerplaatsen van de luchthaven. Er blijkt een klein beetje prijsverschil in te zitten maar dat is maximaal 13 euro. Geen reden om dat de keuze te laten bepalen. Na enig wikken en wegen hebben we besloten P3 van Schiphol te kiezen. Inmiddels hebben we dat gereserveerd waardoor we weer een open eindje hebben afgehecht. Nog de nodige ETA's regelen om daadwerkelijk Canada in te mogen reizen en dan is alles wat geregeld moet worden geregeld. Daarnaast zijn we bezig met voorpret en een bucketlist samen te stellen. Niet perse nodig maar wel leuk en vooral ook handig als we daar zijn. Vandaag hebben we in elk geval weer een klein stapje gezet.